Direktlänk till inlägg 18 juli 2011

Hallå där alla trogna besökare!

Av Jeanette & Tommy - 18 juli 2011 09:26

Vi ser nu att det visst är ett helt år sedan här senast hördes ett ljud ifrån oss, jösses vad fort tiden går! Att det är ett helt år sedan sist ser vi snabbt eftersom idag fyller Tommys äldste son Robin 18 år och sista inlägget som skrev var på Robins 17-årsdag!


Robin sommarjobbar på Tommys arbetsplats och idag när grabben kommer hem så står här smörgåstårta och tårta framdukat på bordet och farmor m sambo kommer hit och firar grabben.


Det är inte klokt vad fort tiden går och mycket har hänt sedan dess. Förutom att barnen växer så det knakar så har även Loova uppnått den härliga åldern av 16,5 månad. Hon är verkligen en ljuvlig tjej, glad i allt och alla. Hon har alltid full koll på var vi är så hon är mycket följsam och otroligt lätt att ha att göra med då hon är en mycket klok och go tjej.


Sista helgen i augusti bär det av till Gotland för min, Tommys och Loovas del. Fredagen skall ägnas åt att åka runt på Gotland och dess smultronställen och lördags- och söndagsförmiddagarna ägnas på utställningen  i Visby. Det ska bli en mysig helg så den ser vi fram emot.


Annars här i Paradiset så har sambon semester just nu (är inne på vecka 2 av 4). Själv har jag bara en veckas semester och den veckan har jag nu. Inget vidare väder precis så kanske lämnar vi Paradiset för Byxelkrok på Öland till helgen (om vädret är bättre där vill säga). I helgen som varit så var här Fagerhults marknad så här var full rulle i vårt lilla Paradis må ni tro, många hemvändare och ännu fler nya ansikten.


Kvällen innan marknaden så var här fest på Ekingen (fotbollsplan) där gamla spelare fick sig en match av nuvarande A-laget. 4-4 blev resultatet så ingen behövde bli ledsen o:)) Själv stod jag i kiosken denna kväll och sålde korv, kaffe och snask. Efter stängning sällade jag mig till den övriga massan utanför partytältet där musiken ljöd och hamburgarna, grillspetten och ölen flödade. Detta trevliga arrangemang stod Samhällsföreningen för. Självklart var även Loova med och hon var enda hunden så hon kunde fritt springa omkring där och hälsa på allt och alla och låta sig bli jagad av byns alla ungar o:))  


På jobbfronten så har jag bytt arbetsplats. Tidigare arbetade jag vid Din Pool i Oskarshamn men då resorna tar för mycket av min fritid så valde jag att söka annat jobb. I mars 2011 sade jag därför upp mig då jag fått ett nytt jobb på Svea Inkasso i grannbyn, så nu har man bara 2 mil till jobbet istället för som tidigare 6,5 mil. Skönt att få mer tid över för familjen och djuren.


Nähä, nu börjar det snart bli dags att inta sig en frukost och att efter det börja garnera såväl smörgåstårta som tårta. Ni får ha det så bra där ute i bloggvärlden så "syns" vi förhoppningsvis snart igen!


Jeanette & Tommy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jeanette & Tommy - 18 juli 2011 10:14

Hej igen kära besökare,   Tänkte nu när jag var här inne på vår blogg att jag skulle titta igenom den lite, läsa allt jag skrivit. Jag kom inte längre ned än till text och bilder kring vår Rudiis bortgång sedan brast jag ut i gråt och fick gråtan...

Av Jeanette & Tommy - 18 juli 2010 13:21

      GRATTIS ROBIN 17 ÅR!!!       Idag söndag den 18/7 är det Robin, Tommys äldste sons, tur att fylla år* Nu tycker vi att tiden kan stanna upp för nu går den alldeles för fort. Barnen är ju snart vuxna ju    Dagen till ära har Robin p...

Av Jeanette & Tommy - 14 juli 2010 08:00

  Efter ännu en het dag med 31 grader i skuggan igår så begav vi oss iväg till Välensjön för ett dopp i det gyllenbruna o:) Denna dag kändes vattnet lite svalare än de 27 grader som var dagen innan. Idag tog vi med kameran för nu skulle vi minsann ...

Av Jeanette & Tommy - 13 juli 2010 08:00

Igår var det ännu en varm dag men det hindrade inte Loova och Lukas från lek i köket o:)) När husse kom hem från jobbet så åkte vi m. Loova och badade i Välensjön. 27 grader varmt var det i vattnet så t.o.m. matte vågade sig i (hon tog även ytterl...

Av Jeanette & Tommy - 12 juli 2010 08:00

Här kommer en minibildserie på en gosestund mellan Loova & husse Tommy. Lite lördagsmys i trädgården i 33 graders värme i skuggan tycktes inte alls vare sig bekymra eller besvära dem o:)) När de inte ligger o vilar så floar husse ved och Loov...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se