Presentation

URL:    http://blajungfruns.bloggplatsen.se
Registrerad:    2010-04-12 18:08
Senast inloggad:    2012-03-07 00:30
Bloggtitel:    Blå Jungfruns
Förnamn:    Jeanette & Tommy
Efternamn:   
Län:    Kalmar län
Kommun:    Högsby
Ort:    Fagerhult
Intressen:    Djur, Fotboll & Resor

Hej och välkommen till presentationen av oss!

Vi är sedan 2003 ett sambopar. Vårat gemensamma födelseår är 1968:a vilket bara måste ha varit ett bra år*  Inte minst är vi båda också vattendjur, kräfta och fisk. Vi bor i en liten by som heter Fagerhult, även kallad Paradiset enligt välkommenskylten vid byns infart. Byn är belägen vid riksväg 37 i Småland, nästan mitt emellan Oskarshamn & Växjö.

 

Han - Tommy: Sportfantast!,  i huvudsak. Spelar i A-laget och är i form som aldrig förr, iallafall enligt honom själv   Nåväl, tror nog att lagkamraterna nödgas hålla med för han håller sig i täten på träningarnas tuffa joggingrundor (månne p.g.a sin envishet?)   

 

Hon - Jeanette: Stor djurälskare! Skulle kunna fylla det stora huset om bara tiden och pengarna räckte till. Djuren ska ha det allra bästa varför hon anser att lagom är bäst (tur det!, tänker Han)   

 

Familjen består förutom utav oss vuxna även av 2 tonårsgrabbar som är hos oss varannan helg, på semestern och vid övrig ledighet. Här finns också 1 hemmavarande hund och 2 katter. Trädgården är full av fåglar av alla de olika sorter, igelkottar, paddor, harar, ekorrar och rådjur. Man behöver inte betala för att se några djur på Ölands djurpark direkt, om man inte är sugen på att se de mer exotiska djurslagen förstås  

 

Hoppas ni kommer att finna nöje i att besöka vår lilla blogg som vi hoppas på att kunna uppdatera med jämna mellanrum. Vi blir glada om du vill lämna ett avtryck i gästboken innan du går   

 


Väl mött  

Jeanette & Tommy






  



* Vårat hus *

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se